Openingsuren

Onze bar is open op maandag, dinsdag en van donderdag* tot en met zondag
van 9:00 tot 16:00
Wij zijn gesloten op woensdag en *tijdens oktober sluiten we ook tijdelijk op donderdag de deuren.


De keuken sluit - afhankelijk van de drukte die dag - om 14:00 of 15:00. Bel ons gerust even op om te informeren.

Je kan de hele dag door ontbijten!

** WIJ zijn verhuisd naar EEN NIEUWE LOCATIE en heten JULLIE WELKOM IN PAPEGAAISTRAAT 55 - OP ZO’N 200 m AFSTAND VAN DE OUDE LOCATIE **

bereikbaarheid

Per fiets - Uiteraard het beste plan! Parkeer wel je fiets in één van de fietsenstallingen
en niet tegen de gevels van onze buren.

Met het openbaar vervoer - Minstens even goed! Je kan tram 2 nemen, deze stopt recht voor de deur. Je kan ook tram 1 nemen en nog een tiental minuutjes te voet wandelen (langs het oud Justitiepaleis, brugje oversteken en Gebroeders Vandeveldestraat induiken). Tram 4 kan even goed. Stap af aan de Rozemarijnbrug en wandel de Papegaaistraat in.

Per auto - Als het niet anders kan ;-) Gust is nog altijd even vlot bereikbaar als voor het circulatieplan. De verkeerssituatie in onze straat is niet gewijzigd.
Om Gust te bereiken rijd je de zone 4 'Coupure' binnen langs de Bernard Spaelaan, brugje over en je komt binnen in de Papegaaistraat
Je ziet ons aan de rechterkant!

Parkeren

Parkeren kan ofwel op straat of je kan gebruik maken van de dichtstbijzijnde ondergrondse parkings zoals Kouter, Sint-Michiels, Ramen en de Savaanstraat.
In de buurt rond Gust gelden twee tariefzones, de rode (€6 voor 2 uur) en de oranje (€3 voor 2 uur). De rode zone start aan de Oude Houtlei en loopt richting het stadscentrum. De oranje zone loopt richting Coupure. Op de website van Stad Gent kan je de tariefzones raadplegen.


Papegaaistraat 55, Gent

hallo@gustgent.be

09 310 49 48

BE 0686.741.489

Reserveren kan enkel via het online formulier.