Openingsuren

Onze bar is open van maandag tot en met vrijdag en op zondag van 9:00 tot 16:00
Gesloten op zaterdag.
De keuken sluit - afhankelijk van de drukte die dag - om 14:30 of 15:00

Je kan de hele dag door ontbijten!

Vanaf 12 januari 2019 zullen wij voortaan gesloten zijn op zaterdag.

** ROND MEI ONGEVEER VERHUIZEN WIJ NAAR EEN NIEUWE LOCATIE: PAPEGAAISTRAAT 55 - OP ZO’N 200 m AFSTAND VAN DE OUDE LOCATIE **

bereikbaarheid

Per fiets - Uiteraard het beste plan! Parkeer wel je fiets in één van de fietsenstallingen (aan Top Copy of in de Iepenstraat)
en niet tegen de gevels van onze buren.

Met het openbaar vervoer - Minstens even goed! Je kan tram 21 of 22 nemen, deze stopt ofwel recht voor de deur (richting station) ofwel 20m verder (richting Zuid). Je kan ook tram 1 nemen en nog een vijftal minuutjes te voet wandelen (langs het oud Justitiepaleis, brugje oversteken en Gebroeders Vandeveldestraat induiken). Tram 4 kan even goed. Stap af aan de Rozemarijnbrug en wandel de Papegaaistraat in.

Per auto - Als het niet anders kan ;-) Gust is nog altijd even vlot bereikbaar als voor het circulatieplan. De verkeerssituatie in onze straat is niet gewijzigd.
Om Gust te bereiken rijd je de zone 4 'Coupure' binnen langs de Bernard Spaelaan, vervolgens door de Papegaaistraat en de Annonciadenstraat.
Je ziet ons aan de linkerkant!

Parkeren

Parkeren kan ofwel op straat of je kan gebruik maken van de dichtstbijzijnde ondergrondse parkings zoals Kouter, Sint-Michiels, Ramen en de Savaanstraat.
In de buurt rond Gust gelden twee tariefzones, de rode (€6 voor 2 uur) en de oranje (€3 voor 2 uur). De rode zone start aan de Oude Houtlei en loopt richting het stadscentrum. De oranje zone loopt richting Coupure. Op de website van Stad Gent kan je de tariefzones raadplegen.


Annonciadenstraat 4, Gent

hallo@gustgent.be

0474/41.65.95

BE 0686.741.489

Reserveren kan enkel via het online formulier.