Mailtje verstuurd op 17 mei 2023

Al enkele jaren ga ik maandagavond (nu dinsdagavond maar doeternitoe) naar de yoga. Sinds week 3 ofzo dat ik gestart ben met Gust mocht ik al meteen naar de kinesist trekken omdat mijn rug snel overbelast geraakt. Door nu oa yoga te volgen, probeer ik mijn lichaam op z'n minst al een beetje sterker te maken.

Mijn yogaleraar zegt regelmatig in de les 'maak je hoofd vrij, verlos je van je gedachten', 'kom in het nu', 'laat je dag los en maak je hoofd leeg'. Nope, ain't working. Het is precies alsof mijn knop op full force springt als ik op mijn mat kom. Ik denk dat ik net te veel tijd en ruimte krijg om samen met mijn gedachten te zijn πŸ˜ƒ En dan begin ik natuurlijk te denken 'sssst, Evi, stop met denken'. Dan wordt het uiteraard net nog erger πŸ˜‚

Het enige echte moment waarop ik mij volledig kan losmaken van het werk is als ik op reis ga. Geen korte reisjes van 4 dagen ofzo. Dat is opgejaagd vertrekken omdat ik mijn to do lijst niet prioritair behandel net voor vertrek en dus nog over vanalles loop te denken en tegen dat ik bijna rust vind, is het alweer tijd om te gaan werken. Neenee, minstens 2 weken weg. Dan stopt mijn 'Gustbrein' pas met werken.

Zo heb ik deze yogales onze nieuwe zomermenu in elkaar gestoken πŸ˜ƒ Elke keer denk ik van allee, ik heb nu toch al een mooie receptenbundel, ik hoef niet persΓ© wééral nieuwe gerechten te bedenken maar elke.keer. is het prijs en zet ik nieuwe gerechten op de kaart. Ooit leer ik het wel es af hoor 😏

Zo dacht ik aan: lemon meringue pie als nieuw dessert, burrata met lemon curd en salsa van doperwt (ik moet het wel eerst nog eens uittesten πŸ˜‚ ) of burrata met maangedroogde tomaten, baguette met pulled pork en een oven eigerecht zoals frittata of soort quiche achtig iets. Wat denk je? Zitten er voltreffers bij of beter al beginnen schrappen?

Schrappen gebeurt altijd. Zo ga ik helaas de picanha terug schrappen van de menu aangezien die zelden besteld wordt. Ik snap het wel niet hoor, echt: MEGA lekker. Maar ik vermoed dat het allemaal wat te onbekend klinkt: picanha met chimichurri en geplette aardappel. Een voltreffer dan weer is ons traaggegaard buikspek met een Vietnamese pancake en glass noodles erbij 🀀

Soit, we zullen zien waar we uitkomen met de zomermenu πŸ˜ƒ Stay tuned!

Tot snel!

Vele groetjes

Evi - Happy Founder van Gust & Modest​